Speram sa fii multumit de produsele noastre, insa in cazul in care te razgandesti ai dreptul sa returnezi produsele si sa iti primesti banii inapoi. In conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014, produsele achizitionate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora.

1. Produsele folosite, deteriorate sau care prezintă urme de uzura nu vor fi acceptate ca si retur!

Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produsului. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Daca doresti sa restitui produsul, te rugam sa ne anunti completand formularul de retur de mai jos. Vei primi o notificare prin email in momentul care returul va fi procesat.

2. Care este politica de rambursare?

Contravaloarea produsului returnat se ramburseaza intr-un cont bancar (in lei) deschis pe numele clientului in termen de 10 zile de la primirea acestuia. Cheltuielile de transport pentru retur sunt suportate de catre client.

In cazul comenzilor care au beneficiat de livrare gratuita si ulterior sunt returnate, taxa de transport acordata initial cu titlu gratuit, este suportata de client. Returul se va face prin aceeasi modalitate ca la expediere, prin curierat rapid.

Te rugam sa verifici coletul in momentul in care il primesti de la curier, sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsul prezinta urme de deteriorare si sa ne notifici in scris in termen de maxim 48 ore. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In acest caz, EduBoard.ro isi asuma costurile de retur si iti vom trimite inapoi un produs nou.

 

Completeaza formularul de mai jos iar noi te vom contacta in scurt timp